Feestelijke afsluiting foto-expositie 'De Wereld op je Bord'

De Wereld op je Kop

diner Uitverkocht
De Wereld op je Kop is de feestelijke afsluiting van de foto-expositie ‘De Wereld op je Bord’ in de Grote Kerk. Vanavond ben je zelf gastheer en -vrouw. Met 300 ‘special guests’, allen Alkmaarders, beleef je een avond vol onverwachte en speelse gebeurtenissen. Centraal staat de maaltijd in ‘de Huiskamer van Alkmaar’. Ontmoet nieuwe mensen en werk samen aan een unieke ervaring. Drie acteurs helpen je via koptelefoons de avond vorm te geven, maar je bepaalt zelf hoe de avond verloopt. Dus, zet die koptelefoon op je kop en kijk om je heen!

De acteurs
Gustav Borreman is acteur, bekend van series als Penoza en Soof. Tevens speelt hij in het theater met t.g Lange Mannen. Ook werkt hij als trainer, o.a. in de zorg.
Reineke Jonker is actrice, speelde in diverse series en theatervoorstellingen. Ook werkt ze als presentatrice en geeft ze trainingen over persoonlijk leiderschap.
Allard Medema is kunstenaar, poëet, liedjesschrijver, grafisch vormgever en o.a. werkzaam voor Circus Engelbregt.

De entreeprijs is inclusief een drankje en driegangenmaaltijd. De maaltijd wordt voorbereid door SOEPP.

Dit is een project in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Alkmaar (Rabobank Kickstart Food Program), TAQA Theater De Vest, TAQA Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Alkmaar (Budget Bewonersinitiatieven).
    Prijs Normaal € 15,00
    incl. drankje en garderobe