The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Requiem en Krönungsmesse Mozart

concert
Het Requiem van Mozart werd door de film 'Amadeus' bekend bij het grote publiek.
Dirigent Pieter Jan Leusink vraagt het uiterste van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands: uitvoeren op het allerhoogste niveau.

Mozarts Krönungsmesse
De Mis in C werd uitgevoerd op het kroningsfeest van de koning van Bohemen en kreeg de bijnaam 'Krönungsmesse'. De aartsbisschop bepaalde dat de mis niet langer dan 30 minuten mocht duren. Ondanks, of misschien wel juist dankzij deze beperking straalt de mis van vitaliteit en energie.

Dankzij die 'dekselse' Mozart
Allegri's meesterwerk Miserere mei betekent hoogwaardige a capella zang door de ijle barokstemmen van The Bach Choir of the Netherlands. De compositie mocht van het Vaticaan niet door anderen worden gezongen.

Nadat de 12-jarige Mozart het hoorde in de Sixtijnse kapel in Rome, noteerde hij het werk uit zijn hoofd. Dankzij Mozart kunt u onder meer genieten van de spectaculaire hoge C's voor sopraan.

Virtuoos Exsultate Jubilate
'RISING STAR' sopraan Olga Zinovieva zal Mozarts beroemde en virtuoze 'Exsultate Jubilate' vertolken!

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
OLGA ZINOVIEVA sopraan