Lezing Alkmaars Historisch Café

De werken van Ruijsdael en Saenredam met als onderwerp de Grote Kerk door Christi M. Klinkert

verhuring Te gast
Naar aanleiding van de komende tentoonstelling in het Stedelijk Museum Alkmaar spreekt Christi M. Klinkert over de meesterwerken van Ruijsdael en Saenredam met als onderwerp de Alkmaarse Grote Kerk.

Alkmaars Historisch Café
Het Regionaal Archief, Bibliotheek Kennemerwaard, Historische Vereniging Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, de afdeling Monumenten en Archeologie van de gemeente Alkmaar en de Stichting Vrienden van de Grote Kerk verzorgen gezamenlijk een lezingen- en activiteitencyclus onder de naam 'Het Alkmaars Historisch Café'. De onderwerpen van de lezingen zijn veelzijdig, maar hebben altijd iets te maken met de geschiedenis van de regio.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij bibliotheek Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2 en aan de deur op de avond zelf.

Dit is een project in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar.
    Prijs Normaal € 7,50
    Incl. garderobe