Foto-expositie 'De wereld op je Bord'

Door fotograaf Rick Akkerman

tentoonstelling Gratis toegang

Negen Alkmaarse gezinnen, met een zo divers mogelijke achtergrond, geportretteerd aan tafel.

Ontmoet 9 Alkmaarse gezinnen van diverse culturele komaf, geportretteerd en geïnterviewd tijdens een dagelijkse maaltijd! De fototentoonstelling 'De Wereld op je Bord' is een initiatief van fotograaf Rick Akkerman, Ema Najetovic (Lieve Zaken) en TAQA Theater De Vest. In breder perspectief weerspiegelt het samenkomst en ontmoeting, waarbij voeding het universele gegeven is.

De Wereld op je Kop: een uniek diner
De Wereld op je Kop is de feestelijke afsluiting van de foto-expositie ‘De Wereld op je Bord’. Vrijdagavond 28 september ben je zelf gastheer of -vrouw tijdens dit bijzondere diner in de Grote Kerk. Met 300 special guests, allen Alkmaarders, beleef je een avond vol onverwachte en speelse gebeurtenissen. Ontmoet nieuwe mensen en werk samen aan een unieke ervaring. Drie acteurs helpen je via koptelefoons het diner vorm te geven, maar je bepaalt zelf hoe de avond verloopt. Dus, zet die koptelefoon op je kop en kijk om je heen! Bekijk deze pagina voor meer informatie en tickets (er is beperkt plek, dus wees er snel bij).

Dit is een project in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Alkmaar (Rabobank Kickstart Food Program), TAQA Theater De Vest, TAQA Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Alkmaar (Budget Bewonersinitiatieven).