Don KosakenChor Russland

Een muzikale reis door Rusland

concert

Feestelijke en ontroerende vocale reis door Rusland.

Met het vertolken van gezangen uit de Russisch-orthodoxe kerk en Slavische volksliederen symboliseert het Don KosakenChor Russland voor miljoenen mensen het oude Rusland. Het koor is een graag geziene gast op de internationale concertpodia en brengt het publiek steevast in vervoering met zijn karakteristieke, meeslepende samenzang. In 2017 bestaat het ensemble 25 jaar en dat is voor chef-dirigent Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff en zijn zangers reden om eens flink uit te pakken. Tijdens dit jubileumconcert maakt u een feestelijke reis door het oude en nieuwe Rusland en rollen bekende en onbekende Russische liederen door de zaal. De zangers worden begeleid door het Instrumental Soloists Ensemble Philarmonia, dat heer en meester is op authentieke Russische volksinstrumenten zoals de bayan, balalaika en domra.
    Prijs Normaal € 29,50
    incl. drankje en garderobe
    excl. transactiekosten: e-ticket € 2,50 post € 4,50
Spel:
dirigent en artistiek leider: Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff | m.m.v. Instrumental Soloists Ensemble Philarmonia
Website: