centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten
Uw dag

Van aankomst tot vertrek is het uw dag! Ochtend, middag of avond, de deuren van de historische Grote Sint Laurenskerk staan wijd open om u en uw gasten welkom te heten.

Uw gasten arriveren in de feestelijk aangeklede Grote Sint Laurenskerk en worden ontvangen met een kopje koffie of thee. Intussen wordt u door onze in toga geklede Poorters ontvangen in de Consistoriekamer om u gereed te maken voor uw entree.

Ceremonie
Als de gasten hebben plaatsgenomen wordt u door de Poorters begeleid naar een, speciaal voor de Grote Kerk door kunstenaars vervaardigd, trouwmeubel. Uw eigen CD's worden gedraaid om de ceremonie muzikaal te omlijsten.

Van felicitatieronde tot receptie
Na het ja-woord is er gelegenheid om te feliciteren en het glas te heffen op een lang en gelukkig huwelijk. U kunt ook kiezen voor een aansluitende receptie in de kerk of in de Plein Zaal van Theater De Vest aan de overkant. Kiest u alleen voor het voltrekken van het huwelijk, dan vertrekt u na een felicitatieronde met uw gasten om de dag verder in te vullen naar eigen keuze.

Avondhuwelijk
Een avondhuwelijk is wel het toppunt van romantiek. Wat is er mooier dan uw entree maken in een prachtig verlicht kerkgebouw, waar de lichtjes in het koorhek een sprookjesachtig decor vormen voor een van de belangrijkste momenten in uw leven. Begeleid door de Poorters schrijdt u naar het, speciaal voor de Grote Kerk door kunstenaars vervaardigd, trouwmeubel. Na het moment suprême is er volop gelegenheid het heuglijke feit van uw huwelijk te vieren.

Vertel ons uw wensen
Het is uw huwelijk, u staat in het middelpunt. Samen met u maken wij een voorstel op maat.

Mailt of belt u voor een afspraak of meer informatie met Shanna Somers, 072 - 548 98 64.

• Zoz banner
  • world press