centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten
Informatie

Als de voorstelling van uw keuze de statusknop 'info' heeft, kan dat meerdere betekenisen hebben. Het kan zijn dat het om een verhuring gaat, dat de voorstelling afgelast is of dat het om een bijzondere voorstelling gaat waarbij de toegang gratis is. In de voorstellingstekst vindt u alle informatie hierover. Hieronder lichten we een aantal mogelijkheden toe.

Concerten met prijs en info-knop
De kaartverkoop voor een aantal concerten loopt via andere kanalen. Dit staat dan in de tekst vermeld. Een aantal concerten wordt verkocht via www.pieterjanleusink.nl.

Kaasmarktconcerten
De toegang van deze orgelconcerten in de Grote Kerk is gratis. U hoeft zich niet aan te melden en u kunt op de dag van het concert gewoon naar de Grote Kerk komen.

Zomeravondconcerten
Kaarten kunt u op de dag van het concert aan de deur bij de Grote Kerk kopen.

Kunst tot de Nacht
Een gratis toegankelijke avond met veel activiteiten door de hele stad. Bekijk het programma op www.kunsttotdenacht.nl

Afgelaste voorstelling

Als de voorstelling die u wilt bezoeken is afgelast staat dit in de tekst vermeld. Bezoekers worden hierover persoonlijk geinformeerd.

Op locatie
Als er bij een voorstelling geen zaal vermeld staat maar in plaats daarvan 'Op locatie' dan betekent dit dat deze voorstelling niet in de Grote Kerk plaatsvindt is maar op een andere locatie.

• Zoz banner
  • world press