centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten
Zomeravond orgelconcert door Frank van Wijk & Pieter van Dijk - verzoekprogramma : De Grote Sint Laurenskerk

concert

Verzoekprogramma van Frank van Wijk en Pieter van Dijk, orgel

Zomeravondconcert

Een terugkerend evenement op orgelgebied. Tijdens de zomerconcerten in de Grote Kerk kan het publiek een verzoek indienen voor een te spelen orgelwerk. Altijd weer een verrassing voor zowel de uitvoerders als de toehoorders!

Frank van Wijk en stadsorganist Pieter van Dijk componeren uit de vele verzoeken een aantrekkelijk en afwisselend programma.

U bezoekt een Zomeravondconcert voor slechts € 8,00. CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,00 (als Vriend koopt u uw kortingskaart aan de deur). Heeft u 4 concerten in uw winkelmandje, dan is het 4e concert (automatisch) gratis!

Grote Kerk

Datum woensdag 20 september