centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten
Trouwbeurs Alkmaar : Organisatiebureau Njoy & Party

verhuring

Trouwbeurs Alkmaar

Organisatiebureau Njoy & Party

Bel Kassa

Zondag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de Grote Kerk de 4e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Na drie prachtige edities in het AFAS Stadion verhuizen wij met ons evenement naar de Grote Sint Laurenskerk in het centrum van Alkmaar.

Njoy Your Weddingday!
Trouwbeurs Alkmaar is een interactieve en laagdrempelige trouwbeurs waar alle aanstaande bruidsparen, (schoon)ouders, getuigen, vrienden en kinderen uit Noord-Holland van harte welkom zijn. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshops tot aan live entertainment. Trouwbeurs Alkmaar is een inspiratiefeest voor bruidsparen-to-be!

Bekijk ook het filmpje.

Tickets kosten € 7,50 online en € 10,- aan de deur. Kids t/m 17 jaar gratis.
Kijk op www.trouwbeursalkmaar.nl

Bel Kassa